AntallPris (NOK)
1 +322,39 (125,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

African Lions Sølvmynt Burundi 1ozt 2015 i kapsel

Ny serie med tøffe løvemotiv fra Burundi, maksimalt opplag 50 000 eksemplarer!

Sølvbullion-verdenen lanserer stadig eksotiske 1ozt mynter! En av de siste som ble sluppet i 2015 var denne mynten fra Burundi med nominell valør på 5000 Francs. Opplaget er begrenset til 50.000, som er ganske lavt sammenliknet med andre serier, og det loves altså nye motiv hvet år fremover med tøffe løver som motiv. Dette kan bli en outsider som gjør det sterkt om serien overlever. Salget hittils er bra og en ny utgivelse i 2016 er høyst sannsynlig.

Vi har et meget få førsteutgaver tilgjengelig for salg, plassert i Air-tites. Mynten imponerte oss så mye at vi inkluderte den i vår eksklusive (utsolgt) serie "Utvalgte Sølvbullions 2015". Skaff deg en løve idag! Minifrakt.

Les mer om serien her (AgAuNews - Fotomontasje).

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5000 Francs38.4 mmn/a
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
,99939 mm Air-Tites Passer i AlbumSunshine Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.