AntallPris (NOK)
1 +303,80 (50,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Athensk Ugle Sølvmynt 1ozt 2017 i kapsel

Fra SilverTowne i USA kommer denne moderne bullionversjonen av antikkens kjente Athenske uglemynt.

Den Athenske uglen er av verdens mest kjente sølvmynter fra antikken og ble opprinnelige laget som en tetradrakme på ca 16 gram, mynten var hard valuta og benyttet som for handel i hele den vestlige sivilasjonen flere hundre år før kristus. Uglen symboliserte styrke, visdom og innsikt.

Inskripsjonen AOE står for Alethia Orno Eternia; Sannhet og Ære For Alltid.

Nå kommer den som 1ozt i bullionkvalitet til en meget hyggelig pris. I airtites kapsel og med minifrakt. Lovlig betalingsmiddel fra El Niue.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD39.00 mm2.30 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtiteSilverTowne (USA)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.