AntallPris (NOK)
1 +271,85 (75,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Hawksbill Turtle Sølvmynt 1ozt 2014 i kapsel

2014 utgaven av Fiji Taku mynten er her, en bulliomynt med et mer strøkent og elegant design enn denne skal man lete lenge etter. 

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Sunshine Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden. Kapselen er fra kvalitetsprodusenten Air-tites i USA og mynten passer dermed i silver stacker tuber.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40.5 mm2.3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm inkludert. Passer i Air-tite AlbumSunshine Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.