AntallPris (NOK)
1 +715,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Pegasus Reverse Proof 1oz 2014 med CoA

Fantastisk Reverse Proof sølvmynt fra Treasure of Oz i Australia.

Mynten er en del av serien "Creatures of Myth & Legend". Samme året kom også Unicorn, og i år har de sluppet Aries og Capricornus.

Pegasus er fra Gresk mytologi der hesten med vinger var herre over både svale vinder og kraftige stormer, det ble sagt at når Zevs sendte lyn mot bakken stoppet Pegasus disse ofte, eller brakte de videre ned mot jorden. Faren til hesten var havguden Poseidon. Pegasus er også et stjernebilde på den nordlige himmelhvelningen.

Mynten viser Pegasus der den stiger opp fra skyene, hesten er høypolert med en frostet bakgrunn. Kommer med CoA i Air-Tites kapsel med original kapsel separat. Dette fordi vi mener en slik kostbar mynt bør beskyttes maksimalt og at original-kapslen ikke er bra nok. Minifrakt. Opplag 50.000
 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD38.6 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtite inkludert passer AlbumB. H. Mayer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.