AntallPris (NOK)
1 +878,69 (485,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

"From Russia With Love", Russisk Bolshoi Ballet 3 Rubler 1ozt 1993 & Ukraine Archangel Micheal 1ozt 2015

Noe spekulativ myntpakke, men kunne ikke la være når to sjeldne sølvmynter ble tilgjengelige - historisk myntpar med alvorlige undertoner.

Spenningen mellom vesten og Russland har tiltatt de siste årene og den ironiske tittelen fra James Bond filmen fra 1963 med Sean Connery i spissen virker passende for en minisamling av disse to sølvmyntene.

Den Ukrainske Archangel Michael mynten er allerede viden kjent for sitt utrolige lave opplag og sjeldenhet, den Russiske Ballerina serien er mest kjent for sine utgaver i palladium, men her er en sølvutgave fra 1993 som heller ikke er dagligkost. Putin er kjent for forkjærlighet for edle metaller, spesielt gull, når lanserer mannen sin egen bullionserie mon tro? "Den Russiske Bjørnen" ville vært et interessant tillegg til den moderne myntverdnen.

Det kan nevnes at Archangel Michael er engelen som skal hjelpe det gode  og overvinne det onde - er det tilfeldig at Ukraina valgte dette motivet for sin bullionmynt? Minifrakt.

Spesifikasjoner Bolshoi Ballet:
Diameter: 38.9 mm
Renhet: .900
Valør: 2 Rubler
Sølvinnhold: 1ozt

Spesifikasjoner Archangel Michael
Diameter: 38.6 mm
Renhet: .9999
Valør: 1 UHA
Sølvinnhold: 1ozt.
 

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.