AntallPris (NOK)
1 +418,50 (185,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silver Kangaroo 2015 Sølvmynt 1ozt Royal Australian Mint

Eksklusiv sølv kangaroo med et opplag på kun 10 000 mynter.

Mynten er den siste i en serie som heter "Explorers' First Sightings" og skal vise frem de inntrykkene fra Australia som fascinerte de første som utforsket området. Kengeurumotivet er hentet fra boken "An Account of a Voyage to New South Wales" av George Barrington utgitt i 1810.

Kenguru-mynter i gull finnes i bøtter og spann, men det er enda ikke lansert en sølv serie på tross av at ryktene om at Perth Mint skal lansere en har versert i noen år nå. Denne mynter er derimot laget av Royal Australian Mint.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940.6 mm inkludertRoyal Australian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.