AntallPris (NOK)
1 +346,48 (115,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silverbug Island 1ozt Round i kapsel

Tøff Private Round (Rund barre) i Proof-like kvalitet individuelt nummerert rand!

Andre utgivelse av totalt åtte i serien «Welcome to Silverbug Island» fra North American Mint, hver mynt er individuelt nummerert på randen og er i Proof kvalitet.

Fremsiden viser et sjørøverskip og en skattekiste full av mynter som er fanget av en enorm blekksprut, baksiden viser et skip med en øy laget av mynter i bakgrunnen. For å være en private round er detaljene og kvaliteten meget høy, det finnes nok ikke alt for mange av denne i Norge. Opplaget er 20 000. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
Ingen39.00 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert AirtiteNorth American Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.