AntallPris (NOK)
1 +375,79 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

The Twelve Labors of Hercules: The Slay of The Lion Sølvmynt Proof 1ozt 2015 i kapsel

Herkules fikk 12 oppgaver å løse av Kong Eurystheus, hvorav den første var å jakte ned og drepe løven fra Nemea som hadde terrorisert folket der. Herkules klarte å bekjempe løven med bare nevene og brakte skinnet tilbake til kongen. 

Da gjensto kun 11 oppgaver igjen for helten fra det antikke Hellas, og vi kan forvente like mange mynter i serien i årene som kommer. Spennende første utgivelse, og med et opplag på kun 2500 mynter! Proof kvalitet. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD38.61 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm Airtite inkludert passer AlbumGeiger Edelmetalle

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.