AntallPris (NOK)
1 +271,32 (75,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Horse Tokelau 1 unse 2014 i kapsel

Andre Lunar utgivelse fra Tukelau, en liten øygruppe i Stillehavet med omlag 1400 innbyggere. 

Rent og enkelt design av et føll og sine mor i høyt gress, fremsiden har Rank-Bradley portrettet av Dronning Elisabeth den andre og myntens valør. Laget av Mayer Mint i Tyskland.

Ingen andre selger denne mynten i Norge så vidt vi vet og den bør utgjøre et fint tilskudd i en samling en unse sølvmynter fra hele verden til en overkommelig pris.Dette er bullionutgaven som er laget i 250 000 eksemplarer. Serien lages også i Reverse Proof utgaver som lages i lavere opplag.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD38.6 mmna
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99939 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumMayer Mint GmBh

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.