AntallPris (NOK)
1 +8 409,53 (1 450,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Noah's Ark Sølvmynt 1 kilo 10 000 DRAM 2013 (i kapsel)

Noah's Ark er en serie sølvmynter fra Armenia som mintes i Leipzig. Mynten har legal tender status i Armenia med pålydende 10 000 DRAM og ble introdusert i 2011.

Savner du noe nytt i kilosamlingen din? Da er dette mynten du er ute etter. Har flott strike og speilblanke flater med motiv av en due som flyr med en oliven kvist i nebbet fra Noah's Ark med Arafat fjellene i bakgrunnen. Vi har ikke sette denne for salg andre steder i Norge. Begrenset antall for salg.

 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10000 DRAM100 mm14.00 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertLeipziger Edelmetall Verarbeitung

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.