AntallPris (NOK)
1 +149,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australia Tiger Shark Sølvmynt 0.5ozt 2016 i kapsel

I 2014 lanserte Perth Mint, i samarbeid med en Amerikansk dealer av betydelig størrelse, sin "Shark Series" av halve sølvunser. Første hai ut var Great White Shark, etterfulgt av Hammerhead året etter.

Nå bykser det tredje svømmende skrekkuhyre gjennom overflaten; Tiger Shark!

Dette er faktisk en hai som er kjent for å være ganske aggresiv, også mot mennesker. Av hundrevis av haiarter er det Tiger Shark, Great White, Bull Shark og Oceanic White Tips som er de som er involvert i flest dødelige sammenstøt med svømmende, surfende eller dykkende tobeinte.

Mynten er på 32 mm i diameter og har frostet overflate. Opplaget, relativt beskjedne 300 000, burde være lavt nok til noe samlerinteresse over tid, men alle tidligere utgaver er fortsatt enkelt tilgjengelig uten noe særlig prispåslag noe som tyder på at salget går "så som så". Tøffe design er det likevel og prisene burde ikke knuse noens mynt-budsjett så hvorfor ikke plukke med seg noen få og inkludere i stashet? Mynten forventes levert fra oss 15.04 og kommer i air-tites 32 mm H Type. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 cents32 mm2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert Air-Tite 32.5 mmPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.