AntallPris (NOK)
1 +408,50 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Australian Stock Horse Sølvmynt 1ozt 2016 i kapsel

Fantastisk mynt fra Perth Mint i meget lavt opplag i en serie som startet i 2013. Mynten er på grunn av sitt nydelige design utrolig populær verden over.

The Australian Stock Horse er en egen rase hester med aner tilbake fra de første hestene som ble bragt til kontinentet. Hesten brukes av «Stockmen» som er Australias versjon av cowboyer, med andre ord profesjonelle kvegdrivere. Kombinasjonen av fantastisk design og lave opplag på kun 10 000 gjør mynten særdeles populær. Kommer med sertifikat. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm2.98 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert OriginalPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.