AntallPris (NOK)
1 +322,50 (89,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Horse 1 unse 2014 (i kapsel)

Disse lages kun i 300 000 eksemplarer, som er mye mindre enn hva myntsamlere verden over etterspør, dette er bakgrunnen for at mynten selges til en høyere premie enn ordinære bullion mynter. Sølvmyntene i serien har vist å holde seg meget godt i verdi over årene etterhvert som flere ønsker komplette sett.

Vi har lagt ut begrenset antall til salg for kun 89,- over spot, uansett antall du kjøper. Plukk med deg en mynt å se selv hvor flott den er!

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 AUD40.6 mm2.6 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.