AntallPris (NOK)
11 399,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Superman S Shield Sølvmynt 1 troy unse 2013 -KUN EN MYNT IGJEN

Denne høstens absolutte hotteste nyutgivelser blant gull og sølvmynter er Royal Canadian Mints utgivelse av supermannmyntene som skal feire at det er 75 år siden superhelten ble født. Det slippes totalt syv mynter hvorav 1 unse sølvmynten «Man of Steel», med et opplag på 10.000 mynter, 1 unse sølvmynten med hologram «Superman & Metropolis», og gullmynten «Superman the early years», allerede er utsolgt fra myntverket.

Mynten kommer med alle "bjeller og fløyter" som slike samlerobjekter skal gjøre og sendes ut fra begynnelsen av November. Opplaget på "S Shield" mynten er 10.000 mynter. Vi fikk inn 10 stykker av denne og har nå kun en igjen for salg.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 CAD38 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999inkludertRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.