AntallPris (NOK)
1 - 24336,08 (99,- over spot)
25 - 99262,08 (25,- over spot)
100 +257,08 (20,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Silver Maple Leafs Ulike år 1ozt

Maple Leaf sølvmynter av ulike år.

Denne vakre mynten gis ut av Royal Canadian Mint og er basert på det samme designet som versjonen laget av gull. Silver Maple Leafs er en av verdens mestselgende sølvmynter for de som primært ønsker å eie fysisk sølv til en lav pris over sølvverdien.

Myntens bakside (revers) er preget med det kanadiske riksvåpenet, lønnebladet. Myntens forside (advers) er preget av et portrett av Dronning Elizabeth II , myntens valør; fem dollar, og årstallet mynten ble preget.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Air-Tite 38mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.