AntallPris (NOK)
14 995,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

25 Års Jubileum Myntsett Proof Sølvpandaer 1984-2007

I 2007 ble det laget et spesielt samlersett med en proof utgave av alle gullpandaer som er laget mellom 1982 og 2007 i sølv. Myntene kommer i en meget forseggjort koffert og i beskyttede montre.

Det ble kun laget 30.000 kofferter og disse selges på ebay for rundt 6.000 NOK p.t. Denne kofferten er i meget god stand, med kun lett slitasje i pappesken rundt kofferten. Myntene er i perfekt tilstand og i sine originale montre. Dette settet er en ypperlig langsiktig investering for deg som synes det Kinesiske samlermarkedet vil utvikle seg positivt i fremtiden. Myntene er av .999 rent sølv, i Proof kvalitet og 1/4 ozt størrelse.

Kofferten kommer med sertifikat fra myntverket og har #23688 (som tro det eller ei gjør dette settet enda mer attraktivt siden 6 og 8 er lykketall i Kina). Sertifikatet har ingen flekker eller brett og har vannmerke.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
3 Yuan25 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I monterShenyang, Shenzen & Shanghai

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.