AntallPris (NOK)
1 - 122 000,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kinesisk Panda Sølvmynt 2003 1kg 300Y PFUC66 NGC

Denne 1kg pandaen er kun laget i 4000 eksemplarer og er i Proof kvalitet, den er uhyre sjelden og er et fantastisk stykke arbeid.

I 2012 økte opplaget på 1kg sølv proof myntene til 20.000 eksemplarer. Med Kineseres økende interesse for gull og sølvmynter blir vi ikke overrasket om opplaget på disse 1 kg myntene øker ytterligere i årene som kommer. Da vil tidligere utgaver som denne bli dyre.

Mynten er konservert av NCS, det betyr at den er helt fri for toning og at alle mulige typer forurensing som kan ha vært på myntens overflate er proffesjonelt fjernet før mynten er lagt i en beskyttende kapsel. Deretter er den gradert av eksperter og gitt graden Ultra Cameo PF66. Original treeske og sertifikat medfølger. Vi har kun ett eksemplar for salg.

Denne mynten er for seriøse spekulanter i kinesiske samlerobjekter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
300 Yuan100 mm13 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I slab NGCChina Gold Coin Incorporation

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.