AntallPris (NOK)
13 199,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Meget sjeldne sølvmynter fra Kina - Spekulant pakke 5 høyt graderte mynter

5 graderte moderne Kinesiske sølvmynter med ulike motiv. Dette er for deg som er interessert i å ta en langsiktig spekulativ posisjon i det Kinesiske samlermarkedet. Tidligere solgt 5 pakker, dette er de to siste.

Objektene:
Har alle et opplag på mellom 10.000-35.000 eksemplarer, men mange færre enn dette er antatt å ha overlevd i investor-kvalitet siden de ble produsert.
Minted av minimum 90% sølv og veier fra 20 -30 gram.
Har legal tender status, mao. en pålydende i Yuan, og laget av de offisielle myndighetene i Kina.
Har motiv av historisk, tradisjonell kulturell eller sports relaterte begivenheter.
Er gradert av Numismatic Guarantee Corporation i USA (NGC) som garanterer for at myntene er ekte og har en grad på PFUC69 (Proof Ultra Cameo 69)
Er konservert av Numismatic Conservations Services (NCS) i USA

I hver pakke er det 5 objekter, disse er satt sammen for å maksimere verdien av hver pakke og har ingen duplikater (like mynter i hver pakke).

Bildene som vises her er et tilfeldig utvalg

Åpent kjøp i 14 dager

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.