AntallPris (NOK)
11 995,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Year of the Dragon Sølvmynt 10Yuan Blossom Shape Proof 2012

Beklager utsolgt. Denne ble solgt umiddelbart etter den ble lagt ut og vi hadde bare en mynt.

 

Sjelden for salg i Norge, meget spesiell Proof utgave av høyeste kvalitet. Mange forbinder ikke Kina med høykvalitetsvarer, men når det kommer til gull og sølvmynter er de blandt de beste, om ikke de beste, i verden nå.

Kvaliteten på pregingen, designet og innpakningsmaterialet er mye høyere enn i vesten. Kombinerer du dette med et stadig voksende markedet for mynter i Kina har du et interessant samleområdet.

Denne Proof utgaven er formet som en blomst og kommer fra det mest populære året i den Kinesiske månekalenderen Year of the Dragon. Mynten, boksen og CoA'et er i helt perfekt tilstand - noe som er viktig for fremtidig verdistigning. Pass godt på boksen og ikke la den få rifter, flekker eller annen skade, brett heller ikke sertifikatet. Behandler du denne fint er den meget ettertraktet i f.eks. 2024 når neste Dragens år er. Vi har kun en for salg. Opplag 60.000 Mynter.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 Yuan
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertCGCC

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.