AntallPris (NOK)
1 +2 395,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

The African Big Five: Lion 5ozt Ivory Coast 2016 i eske med CoA

Stor tøff løve i antikk finish med Ultra High Relief, 5ozt sølvmynt!

Utsolgt fra Belgiske Mauquoy Mint på rekordtid, hvert eksemplar har eget serienummer på randen.

Afrikas fem store (Big Five game) er et samleuttrykk som henspiller på de fem vanskeligste dyrene å jakte på til fots i Afrika: Løve, savanneelefant, bøffel, leopard og neshorn.

Dyrene som regnes blant Afrikas fem store ble valgt ut fra hvor krevende det er å jakte på dem og ikke på grunnlag av størrelse, noe som er årsaken til at leopard er på listen og ikke flodhest. I dag brukes uttrykket av nesten alle, men opprinnelig var det storviltjegere som tok det i bruk. Uttrykket blir fremdeles brukt i tilknytning til turisme i Afrika. Jegere som har felt alle fem, kan få et eget trofé fra Safari Club International. I Sør-Afrika, Kenya, Tanzania samt Botswana finnes samtlige fem dyrearter.

Dette er en veldig spesiell utgivelse som burde friste for samlere av eksepsjonelle mynter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5000 CFA50.00 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeMauquoy Mint, Belgia

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.