AntallPris (NOK)
-1 - 1779,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Bruce Lee 75 Års Jubileum Proof Sølvmynt 1oz 2015

Kongen av Kung Fu, eller Jet Kun Do, som tidenes ubestridte kampsport-guru selv kalte sin kampfilosofi.

Begrenset opplag på 5000 mynter, i presentasjonseske med nummererte sertifikater, laget av Perth Mint på lisens fra Bruce Lee Enterprises LCC. 

Bruce Lee ble født den 27. November 1940 i San Francisco og døde under noe uklare omstendigheter allerede som 32 åring sommeren 1973. Selv om han hadde vært en gammel mann idag er det trist å tenke på hvor mange filmer og hvor mye mer glede han kunne gitt oss om han fikk leve lenger. Han er gravlagt i Seattle, byen han studerte i som ung, på Lake View Cemetry. Graven er fortsatt en av byens store turistattraksjoner. 

Vi har dessverre kun tre eksemplarer for salg.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZDIkke kjentIkke kjent
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskePerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.