AntallPris (NOK)
1849,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Disney Series: Daisy Duck 1ozt Proof Sølvmynt med Box og CoA

Fra Zew Zealand Mint's Disney Serie: Daisy Duck slik hun fremsto som første gang i 1937.

Denne mynten er i samme utgivelserekke som de to tidligere klassiskerne: Steamboat Willie, som viste Mikke Mus fra sin første opptreden, og Donald Duck sitt originale utseende fra 1934.

Mynten viser Daisy, slik hun ble presentert for første gang som "Donna Duck" allerede i 1937. Det var ikke før i 1940 filmen "Mr. Duck Steps Out" hun ble presentert som Daisy. Dolly, som vi kjenner henne som, blir ofte fremstilt som hengiven og til tider stupt forelsket i Donald, men også som noe mer sofistikert og intelligent. Mynten viser henne i klassisk positur med hendene samlet forran den karakteristiske bilen til Donald.

Opplaget er kun på 10 000 mynter og innpakningen er av høy kvalitet, som bare New Zealand Mint kan gjøre det. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I Original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.