AntallPris (NOK)
1 +849,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Disney Series: Scrooge McDuck 1ozt Proof Sølvmynt med Box og CoA

New Zealand Mint fortsetter sitt DIsney myntprogram med denne, selve lykkeskillingen til Onkel Skrue.

Opplaget er på 10 000 mynter og motivet er hentet fra Skrues rolle i tv-serien "Duck Tales" (1987-1992). Onkel Skrue ble introdusert i Donal Duck's verden i 1947 som Donalds rike onkel.

New Zealand Mint er noen av de beste i bransjen på innpakning og mynten kommer i treeske av høy kvalitet og fremstår som fargerik og i typisk Disney stil. Som vanlig anbefaler vi å ta godt vare på innpakningen siden dette er avgjørende for fremtidig verdi som memorobilia. Minifrakt!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I Original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.