AntallPris (NOK)
1 +645,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Egyptian Jewels Cleopatra Proof Sølvmynt 2ozt innrammet 2014

Et lite mesterverk av 2ozt sølv, forgylt med 24 karat, palladium og blodtstein (Hematitt) som på grunn av sin rød farge anses som stein for styrke.

Kun 2000 eksemplarer er laget. Kommer innrammet, mynten må orienteres riktig i rammen etter mottak og holdes seg på plass om rammen får stå rolig.

Cleopatra (69 BC – 30 BC) var egypts siste farao og forførte både Julius Cesar og Marcus Antonius i en intens maktkamp som skulle føre til republikkens fall og starten på keiserriket i Roma.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 NZD65.00NA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert OriginalB.H Mayer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.