AntallPris (NOK)
1 +439,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Exploring The Vikings Sølvmynt Proof 2014

Designet av John Mantha, mynten viser et imponerende vikingskip som legger til lands på "Vinland". Kapteinen/Høvdingen står forran i bauen og viser vei for krigerne ombord.

Opplaget er på 15 000 mynter og vekten er 3/4 ozt sølv i .9999 renhet. Original eske med CoA medfølger. Minifrakt. Det er egentlig litt synd ay vi må over Atlanteren for å finne myntverk som er villige til å lage mynter med motiv fra en så spennende del av historien vår.
 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
15 CAD36.07 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I Original eskeRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.