AntallPris (NOK)
1 +2 199,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Halloween Spesial: Coins from The Crypt

Den ultimate Halloween gaven med 4 skremmende mynter fra de skumleste figurene noensinne!

Mannen med ljåen (The Grim Reaper) - Også kaldt bare "Døden". Ljåen symboliserer at døden høster liv som bonden høster gress, uten å spare noen. Vi skal alle møte hhhaaaanhnnn... grrr.

Varulven (Werewolf) - Var, betyr "mann" - ordet betyr altså manne-ulven, og er fra gammel mytologi. Hver fullmåne gjennomgår mannen forvandlingen til et blodtørstig beist. Har du sjekket månekalenderen for 31. oktober?

Den levende Mummi - Strippet for organer og hjerne er mummien egentlig bare et skjellet med råtten hud og bandasjer over. Derfor er de ekstra sultne på å spise andres... 

Den hodeløse rytter - Fra Europeisk middelalder kommer historien om den hodeløse rytteren, den finnes i ulike varianter i mange land. Den beste mynten i settet etter vår mening. Kul variant å bytte ut hodet med et gresskar.

Myntene kommer i skummel innpakning formet som en kiste og har et opplag på kun 2000 sett som skal fordeles over hele den Halloween-feirende verden, så det er en sjelden treat for de som ønsker å gi barna sine noe helt spesielt for dagen. (Og noe man ikke får hull i tennene av) Søsken kan jo få to mynter hver og arrangere begravelse i esken? Her er mange muligheter for en kul vri på kvelden...

Settet inneholder totalt 2.23 ozt sølv og er i .925 renhet. Hver mynt er på 25 gram. Utgivelsen er av Downies i Australia og myntene er laget med høy relieff digital teknikk.

Les mer om serien her hos AgAu News (Som også har laget illustrasjonen). 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 Dollar40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.925I original eskeDownies (kontraktør)

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.