AntallPris (NOK)
1 +369,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Looney Tunes #1: Tweety 2015 Proof Sølvmynt 1/2ozt Canada

Første utgivelse! Royal Canadian Mint lanserer nå Looney Tunes serien med figurerene fra tegnefilmene vi så som barn! Pip er første utgivelse i en serie av åtte.

Denne Proof sølvmynten av Tweety (Eller "Pip" som den ble kalt her i Norge - katten Sylvesters evige fristelse) er første figur ut, av en serie på totalt åtte mynter på 1/2 ozt sølv.

Mynten kommer i en eske med en stor tegning av den lille gule humørsyke spirrevippen og har et opplag på 30.000 mynter. I tilegg vil hver mynt i serien ha et hemmelig design element, som man åpentbart må lete grundig etter for å finne, for vi har ikke funnet det enda! Send oss svaret om du finner det!

Serien inkluderer (Norske navn i parentes):
Nr # 1 Tweety (Pip!)
Nr # 2 Sylvester The Cat (Sylvester)
Nr # 3 Marvin The Martian (Marvin?)
Nr # 4 Road Runner (Bippe Stankelbein)

Neste utgivelser blir:
Nr # 5 Wile E. Coyote (Per Ulv)
Nr # 6 Daffy Duck (Daffu Duck)
Nr # 7 Bugs Bunny (Snurre Sprett)
Nr # 8 "Thats All folks" (Samlerbilde av gjengen)

Velg din favoritt, eller gå for alle sammen! Alle åtte vil bli å få kjøpt hos oss!

Minifrakt!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
10 CAD34 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert OriginalRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.