AntallPris (NOK)
1 +1 499,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Maple Shaped Proof 1oz 2015 Special Edition

Eksepsjonell mynt fra Royal Canadian Mint

En proof unse formet som et lønneblad, i egen presentasjonseske der mynten er plassert inne i et stort rødt blad. Kan henges på veggen, monteres med stativ integrert i mynten, eller oppbevares i en liten eske som også er integrert. Mange smarte løsninger med andre ord.

Teknikken som er brukt for å forme og pollere stemplene trekkes frem som noe av det mest innovative i den moderne myntverdenen. Opplaget på meget lave 15 000 eksemplarer har blitt revet bort i rekordfart, ikke så merkelig når man vet hvor mange Maple Leaf myntfans som finnes over hele verden. Nummererte sertifikater.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 CAD38 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I Original eskeRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.