AntallPris (NOK)
1 +1 369,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Marco Polo: Journey Of Discovery 2ozt Antique Finish High Relief Box & CoA 2015

Sett serien på Netflix? Interessert i historie og vakre mynter?

Marco Polo, fantes han overhodet? Eller var det kun rykter, eller en skrytepave fra Venezia? Uansett, mannen, fiktiv eller ei, skal ha åpnet veien mellom øst og vest på slutten av 1200 tallet. Mynten viser det første møtet mellom Marco og selveste Kublai Khan, sønnesønnen av Djengis Khan, med intrikate orientalske detaljer i bakgrunnen.

2 unser i high relief med boks & CoA - en utrolig opplevelse for alle som er over middels interessert i historie, reiser, eventyr og vakre moderne mynter.

Opplaget er på kun 2 000 eksemplarer og det er New Zealand Mint som står for hele produksjonen; da vet vi at det er høy kvalitet i alle ledd, og hverken snakk om dårlig emballasje eller melkeflekker - dette er det beste av det beste hva angår moderne mynter. Serien vil også inkludere bl.a. Christopher Columbus og Vasco da Gama. Minifrakt!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 NZD40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.