AntallPris (NOK)
1 +1 050,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Star Wars Darth Vader 1ozt Sølvmynt med Boks & CoA 2016

May the force be with you! New Zealand Mint fortsetter sine super-brand utgivelser.

Denne gangen er det Star Wars som blir preget på mynter av høy kvalitet hva gjelder både strike og innpakningen. Globalt opplag på kun 10 000 har ført til at mynten allerede er priset opp fra lanseringen, den er utsolgt de aller fleste steder, men vi har nå ett eksemplar for salg. Minifrakt!

Med lanseringen av Star Wars: The Force Awakens vil ytterligere tre nyutgivelser komme i sølvversjoner: Kylo Ren, Captain Phasma og Rey.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mm2.97
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I Original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.