AntallPris (NOK)
1 +1 199,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Star Wars: Han Solo 1ozt Proof Sølvmynt 2016 i eske med CoA

Den andre utgivelsen med klassiske Star Wars motiv fra New Zealand Mint.

Han Solo vises her som fryst ned i carbonite fra The Empire Strikes Back (1980).

Først ut av de klassiske motivene var Darth Vader, deretter kom Han Solo etterfulgt av Yoda. Den siste utgivelsen er R2-D2. Alle de fire klassikerne er utgitt i gull og sølv der sølvunsen i proof har et opplag på 10 000 mynter.

Sammen med de fire klassiskerne er det også utkommet totalt seks fargede sølvmynter med nye karakterer. Disse er: Kylo Ren, Captain Phasma, Rey, Poe Dameron, Finn og BB-8.

Alt i alt har altså 10 karakterer fra megablockbusterfilmene fått egne mynter i noe som er New Zealand Mints største lisensierte prosjekt i år. Minifrakt.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mm2.97 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.