AntallPris (NOK)
1 +765,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Star Wars: Kylo Ren 1ozt 2016 Med box & CoA

Kylo Ren var navnet på et menneske med høy følsomhet for "The Force" og medlem av "Ridderne av Ren" og alliert med "The First Order". 

Han levde ca 30 år etter slaget ved Endor og benyttet et lyssverd han selv hadde laget. 

Denne mynten er nettopp sluppet i forbindelse med utgivelsen av Star Wars Episode VII: The Force Awakens og er den første av tre sølvmynter som presenterer nye rollefigurer i episoden.

De tre karakterene som kommer på mynt er: Kylo Ren, Captain Phasma og Rey, det er  New Zealand Mint som står bak utgivelsen og de er kjent for høy kvalitet i alle ledd. Minifrakt.

OBS! Opplaget er kun på 10 000 mynter og vi har meget få for salg.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mm2.97 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.