AntallPris (NOK)
1 +219,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Superman "20 for 20" Canada 20CAD 0.25ozt 2015

Del av den stadig voksende "Twenty for Twenty" serien fra RCM - Vintage Superman!

Mynten har nominell valør på hele 20 Kanadiske Dollar - Derav har serien navnet "twenty for twenty" siden den selges for omlag 20 CAD i Kanada. Pakningen er "fake slitt"for å se vintage ut.

Vi har solgt en del av denne serien før (Snowman, Bugs Bunny) og det er en MEGAHIT i Kanada... Mynten er litt røff, men det er en original DC Comics utgivelse og vil som alle andre ikon-produkter ha samlerinteresse i tiår fremover.

Billig er den også. Minifrakt.

PS! Ta godt vare på "wrappingen" - et mint-state eksemplar vil ha betydelig høyere verdi i fremtiden enn et som er brettet eller har flekker o.l. Samlere som punger ut for slike objekter om 20 år vil ha den i "mint state" (som tegneserieblader) mao. som "ny".

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
20 CAD (!)27 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999I original blisterRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.