AntallPris (NOK)
1 +1 649,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Winter Palace El Niue 2ozt Antique Finish 2015 i boks med CoA

Vakker og detaljrik 2 ozt sølvmynt i antikk finish og høy relieff med ametyst innlagt gjennom mynten.

Ametyst er en lilla variant av kvarts som inneholder jern og titan og derfor får en fiolett farge. Den er den mest etterspurte varianten av kvarts og en populær edelsten som har vært brukt til smykker allerede i Oldtidens Egypt. Historisk har ametyst i perioder vært en svært eksklusiv edelsten og i de norske kronjuveler, som konge- og dronningkronen er det flere fasettslipte ametyster.

Mynten har motiv fra innsiden av Belvedere Palasset i Wien og viser intrikate detaljer av statuer, taket og veggdekor. En meget vakker mynt med et lavt opplag på kun 666 mynter. Studer denne elegante mynten nærmere i filmen under!

Kommer i elegant eske med CoA og passer for myntsamlere med et spesielt øye for klassisk skjønnhet. Minifrakt.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD50.00 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999I original eskeMint of Poland

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.