AntallPris (NOK)
1 +391,58 (195,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kiwi Treasures Sølvmynt 1ozt Kowaii 2012 i kapsel

Kiwi mynten fra New Zealand er preget med to av New Zealands mest kjente symboler: Kiwi fuglen i frostet relieff og Kowhai bladene som høypolerte. Kowai treet er et lite bønnetre som kun vokser på New Zealand, når de blomstrer anses de som landets nasjonalblomst og er gule i fargen, navnet Kowhai er også Maorispråkets ord for nettopp gult. På forsiden er Dronning Elisabeth og pregeåret angitt. Mynten er lovlig betalingsmiddel på New Zealand med nominell verdi 1 New Zealand dollar.

Kiwi Treasures myntene produseres av New Zealand Post og er den første mynten i serien med et opplag på 13 500.

Det er motivet i bakgrunnen av Kiwi fuglen som endres fra år til år, 2013 utgaven har øyas største tre Tane Mahuta preget på mynten, mens 2014 utgaven har Mitre Peak, en enorm fjelltopp i bakgrunnen. Minifrakt.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD40.6 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertNew Zealand Post

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.