AntallPris (NOK)
1 +377,01 (175,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kiwi Treasure Sølvmynt 1ozt Tane Mahuta 2013 i kapsel

Kiwi mynten fra New Zealand har en tredimensjonal bakside med to av New Zealands mest kjente symboler. Kiwi fuglen er preget i frostet relieff og Tane Mahuta - øyas største tre. På forsiden er Dronning Elisabeth og pregeåret angitt. Mynten er lovlig betalingsmiddel på New Zealand med nominell verdi 1 New Zealand dollar.

Denne mynten produseres av New Zealand Post og er den andre mynten i en serie som heter Kiwi Treasures, serien ble utgitt i tre år, 2012, 2013 og 2014. Det at den gis ut av det noe mer ukjente postverket og i et meget lavt opplag på kun 13 500 eksemplarer gjør at den passer perfekt for de som ønsker å bygge seg opp en samling med en unse sølvmynter av høy kvalitet fra hele verden, inkludert sjeldne utgaver. Minifrakt

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD40 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertNew Zealand Post

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.