AntallPris (NOK)
1 +299,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Somalia Elephant Sølvmynt Slangemerke, 1 troy unse 2013 i kapsel

Spesialutgave av 2013 Elefanten med Privy merke av en kobra slange på høyre side av baksiden.
 

Siden dette er en bullionmynt kommer den opprinnelig i tuber fra Bavaria Mint, men vi har plukket ut et fint eksemplar og lagt den forsiktig i kapsel for deg. Slik beskyttes mynten for riper og reduserer eksponering for luft som over tid fører til at mynten får toning. Dette er derfor en glimrende løsning for deg som ønsker å bygge en samling av moderne sølvmynter fra hele verden. Kapselen er fra kvalitetsprodusenten Air-tite i USA.

Gold Source ønsker å ha det største og nyeste utvalget av moderne og nye sølvmynter i kapsel fra hele verden, og til en rimeligere pris enn andre myntbutikker. Pass på å besøke siden vår regelmessig så du ikke går glipp av noen nyheter. Send oss gjerne forslag på bullionmynter i sølv du ønsker vi skal lagerføre, så skal vi se om vi kan inkludere mynten i vårt utvalg. Denne mynten kan kjøpes med mini-frakt.
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
100 Shilling39 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
,999InkludertBavaria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.