AntallPris (NOK)
1 +113 720,61 (12 250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Østerrike Wiener Philhamoniker Sølvmynt Monsterboks 500 unser Umiddelbar levering - ulike År

Elegant sølvmynt fra det Østerrikske myntverket, eneste bulionmynten med Euro som valutaenhet. Baksiden prydes av vakre musikkinstrumenter og myntens navne "Wiener Philharmoniker". Fremsiden er preget med myntens valør, året mynten er laget og en illustrasjon av orgelet i konserthuset i Wien.

Myntene kommer i tuber a 20 stk. 25 tuber i boksen, totalt 500 troy unser sølv. (Filmen viser 2011 utgaver, men det er kun årstallet som endre fra år til år på denne mynten). Ulike år

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1.5 EUR37mm3.2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99937mmAustria Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.