AntallPris (NOK)
1 +799,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Dolly Duck Farget 1 unse 2014

Ny offisiell Disney Mynt prydet med søte Dolly, Donalds store kjærlighet, og filmrull i bakgrunnen. Begrenset opplag på kun 10.000 mynter. For alle som har latt seg glede av Donald Duck & Co gjennom årene er denne mynten et flott og eksklusivt eksemplar som vi forventer vil bli utsolgt raskt. Vi vet ikke om andre som selger denne i Norge. 

New Zealand Mint har nå lansert en serie over to år med de mest kjente Disney figurene, den første utgivelsen var Donald Duck sin 80 års jubileumsmynt som ble utsolgt på få dager. Den siste serien er en utgivelse av de seks mest populære Disney stjernene; Mikke Mus, Minni Mus, Pluto, Langbein, Donald Duck og Dolly Duck. Offiisielle Disney memorabilia vil alltid være populære blant samlere, som de har vært over flere generasjoner. 

Vårt tips er å ta godt vare på embalasjen og alt det som følger med mynten, slik vil den være verdifull i mange år fremover. Meget begrenset antall tilgjengelig.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40 mmN/A
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert i boksNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.