AntallPris (NOK)
16 482,83 (1 215,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Kanadisk Arctic Fox Sølvmynt tube med 18 mynter. 1.5 oz 2014 Spesialpris

Denne 1.5 ozt sølvmynten fra Royal Canadian Mint har en tykkelse på hele 45 mm og preges av slu arktisk rev. Mynten har nominell verdi på 8 Kanadiske Dollar og er lovlig betalingsmiddel i Kanada. Mynten er etterfølgeren til Polar Bear mynten på samme størrelse. Mynten er ikke en del av Wildlife serien, men en egen utgivelse som myntverket har laget for en privat oppdragsgiver. Vi er så vidt vi vet de eneste som selger sølv mynten i Norge.

Vi har kun en tube av denne mynten som selges til spesialpris for å rydde på lageret. Hver mynt er laget av 1.5 troy unser (46.65 gr.) sølv med en renhet på hele .9999. Tubene inneholder 18 mynter, altså totalt 27 unser sølv. Vi tilbyr denne for 45,- over spot per unse, noe som tilsvarer tilnærmet grossistpris.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
8 CAD38 mm4.5 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999AIr-tite RCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.