AntallPris (NOK)
1 +499,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Real River Monster Piraja Sølvmynt El Nieu 2013 1oz Proof

Et ekte elvemonster, Pirajaen er en glupsk ferskvannsfisk som lever i Sør Amerikanske elver og er kjent for sine sylskarpe tenner og glupske appetitt. 

The New Zealand Mint har her laget en fargerik og godt preget 1 unse sølvmynt som viser en rødfarget piraja som svømmer aggresivt mot deg mens resten av stimen lurer i bakgrunnen. Real River Mnster er av .999 rent sølv og kommer in en fin gaveeske med sertifikat som beskriver myntens spesifikasjoner. Mynten er i proof kvalitet. En ypperlig gave.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40.7 mmna
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.