AntallPris (NOK)
1 +899,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Transformers Age of Extinction Bumblebee Sølvmynt Proof 1 unse 2014

Kun ett eksemplar igjen. Perth Mint har laget en serie med tre mynter fra Transformers: Age of Extinction. Hver mynt viser en hovedkarakterene Optimus Prime, Bumblebee og Lockdown.

Bumblebee er kjent som underdogen blant Autobusene og fungerer som speider. Han var det andre rollfiguren som dukket opp i den originale tegnefilmen fra 1984. Den gangen forvandlet han seg til en gul folkevogn, nå, tredve år senere har han tatt form som en gul Chevrolet Camaro. Bumblebee fortsetter å fascinere nye generasjoner selv tredve år etter han debuterte og lever etter mottoet: The least likely can be the most dangerous.

Hver mynt i serien viser et farget portrett av enten Optimus, Bumblebee eller Lockdown som forvandles til en semi-truck (Optimus), en gul Chevrolet (Bumblebee) eller Superbil (Lockdown). Myntenes portrett endres ettersom man beveger de slik at man kan se sin favorittkarakter "Transforme"

Mynten kommer i en spesialdesignet eske med alle mulige gadgets og er kun laget i 5000 eksemplarer. Et must for Transformers fans med andre ord.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD47.6 X 27.6 mm4.0 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.