AntallPris (NOK)
1 +899,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Transformers Age of Extinction Lockdown Sølvmynt Proof 1 unse 2014

Kun ett eksemplar igjen. Perth Mint har laget en serie med tre mynter fra Transformers: Age of Extinction. Hver mynt viser en av hovedkarakterene Optimus Prime, Bumblebee og Lockdown.

Lockdown er den nådeløse Deception dusørjegeren som ikke lar noen eller noe stå i veien for å jakte inn sitt offer. Hodet hans kan forvandles til et skyteåpen som gjør han til en farlig fiende. I den opprinnelige tegnefillmserien var Lockdown en Autobot som ble trent av Yoketron, men han ble forvist etter å ha forrådt sin læremester. Lockdown returnerer senere for å drepe Yoketron, som sitt første dusørjegeroppdrag. I Transformers: Age of Extinction er Lockdown tilbake som en Supercar. Forvirret? Det er forbeholdt fansen å holde styr på dette, men serien fortsetter å fascinere nye generasjoner selv tredve år etter den ble vist for første gang i 1984.

Hver mynt i serien viser et farget portrett av enten Optimus, Bumblebee eller Lockdown som forvandles til en semi-truck (Optimus), en gul Chevrloet (Bumblebee) eller Superbil (Lockdown). Myntenes portrett endres ettersom man beveger de slik at man kan se sin favorittkarakter "Transforme".

Mynten kommer i en spesialdesignet eske med alle mulige gadgets og er kun laget i 5000 eksemplarer. Et must for Transformers fans med andre ord.

Produktfilm: 
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
1 NZD47.6 X 27.6 mm4.0 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.