AntallPris (NOK)
1 +699,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Iconic Comic Book Covers; Superman Action Comics #419 Sølvmynt Proof 2014

Royal Canadian Mint utgir en begrenset serie med "Iconic Comic Book Covers". Opplaget er 10.000 - Vi har kun fem mynter tilgjengelig av denne proof mynten. Som alltid anbefaler vi å ta meget godt vare på innpakninger, sertifikater og andre "fløyter og bjeller" som følger med, det er kun på denne måten at potensielle samlerobjekter blir ettertraktet senere. Sendes med minifrakt til 99,- om mynten bestilles alene.

Mynten er på 3/4 ozt sølv og med en renhet på .9999. Det siste bildet viser hvordan forsiden mynten har hentet sitt design fra så ut når det utkom i desember 1972.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
15 CAD36.07 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.9999Inkludert i boksRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.