AntallPris (NOK)
1250,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Mother's Love Giraffe Sølvmynt 0.5 oz Proof *Rift i eske

Siste mynten vi har av denne har fått en liten rift i pappesken den ligger i, men mynten er feilfri. Selges derfor til redusert pris!

Tredje utgave i denne hjerteknuseserien. Lioness utgaven var seriens første utgivlse og fremtidige utgaver blir bjørnen og orangutangen. Myntenes tema er kjærligheten mødre har for sine barn og dyr som utrykker dette på en måte som tiltaler oss mennesker spesielt. Kommer i flott gaveeske med sertifikat. Opplag kun 4500 mynter, utgivelsesår 2014.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 Cent (AUD)36.6 mm2.3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.