AntallPris (NOK)
1 - 2999,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

2012 Mohammed Ali Proof Sølvmynt

Noen ganger dukker det opp "stash-mynter" som bare er så kule at vi må ta inn noen få stykker for moro. Er du fan av verdens mest kjente bokselegende= Driver du med boksing? Kjenner du noen so samler sportsmemorabilia og ønsker å gi noe spesielt som gave? Denne mynten, med hanske og i flott monter er et must å ha sammen med andre boksememorabilia og effekter.

Mynten er laget av New Zealand Mint og er i Proof kvalitet - kommer med alle bjeller og fløyter man kan tenke seg og er kun laget i 7500 eksemplarer. Det er ikke helt utenkelig at om den blir tatt godt vare på så vil den være et ettertraktet samlerobjekt i lang tid fremover - Mohammed Ali er udødelig!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NZD40.7 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999Inkludert i høyeste gradNew Zealand Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.