AntallPris (NOK)
1 - 10840,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Fire sølvmynter fra Lunar Serien: Tiger, Rabbit, Dragon & Snake 0,5 troy unse

Spesialsett med de fire siste dyrene i Lunar serien 2010-2013.
I høst slippes Year of the Horse, det betyr at alle tidligere ugaver vil stige i pris og blir vanskeligere å få tak i. Derfor har vi satt sammen dette spesialsettet med 4 stk 0,5 ozt sølvmynter fra 2010 (Tiger), 2011 (Rabitt), 2012 (Dragon) og 2013 (Snake). Myntene kommer i kapsel.

Dette er en glimrende mulighet til å sikre seg ett eksemplar av disse myntene. Vi har kun 10 sett for salg og er usikre på om vi klarer å skaffe alle disse samlet igjen til denne prisen i fremtiden. Når hesten slippes vil myntene i dette settet bli dyrere, også for oss, derfor er vi glad for at vi fikk tak i dette lille partiet nå.

Det er første mann til mølla som gjelder. Når hesten kommer tar vi inn halv unse mynten av denne også slik at de som ønsker å starte en samling av denne serien raskt kan komplettere med denne, hesten blir nok adskillig billigere enn disse tidlige utgavene. Dette settet er ingen dårlig start på en samling med andre ord siden man da kun vil mangle musen (2008) og oksen (2009) for å være ajour med Serie II.*

SISTE SJANSE, KUN ETT SETT IGJEN - VI FÅR IKKE INN FLERE!
Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 Cent32.10 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999inkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.