AntallPris (NOK)
1 - 10899,-
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Spiderman Proof Sølvmynt 50 års jubileum

Det var i 1962 superhelten første gang dukket opp, i bladet Amazing Fantasy. Siden debuterte han som egen tegneserie i 1963 og deretter har flere generasjoner latt seg fascinere av Peter Parkers eventyr.

For å markere at det er 50 år siden "Edderkoppen" ble til i eget blad er denne spesielle mynten utgitt og vi har fått tak i noen av disse jubileumsmyntene. DIsse kommer i en stilig eske og er den perfekte julegave til alle spiderman fans eller samlere av offisielle Marvel produkter. Mynten tilbys nå til kampanjepris mot ordinær pris på 1099,- Kun 10 mynter er tilgjengelig.

Mynten er av 1 unse rent sølv, i proof kvalitet, kommer med alle "bjeller og fløyter" man kan forvente, er kun blitt laget i 5000 eksemplarer og er mintet av Perth Mint. KUN EN IGJEN!

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
2 NIUE Dollar40.7 mmNA
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999InkludertPerth Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.