AntallPris (NOK)
1 +674,92 (459,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Cheeta Sølvmynt Rwanda 1ozt 2013 med kapsel

Fra Rwanda kommer denne serien med sølvmynter, African Ounces. Hvert år med et nytt motiv av Afrikanske dyr. Dette er sølvmynten for deg som ønsker å samle så mange ulike en unse rene sølvmynter som mulig. Høy kvalitet på denne mynten produsert i Tyskland.

Inskripsjonen AMAFARANGA MIRONGO ITANU er den nominelle verdien av mynten, 50 Rwandian Francs, skrevet i bokstavsform, mens BANKI NKURU Y'U RWANDA betyr Rwandas Nasjonalbank.
Myntserien kommer med ulike motiv av Afrikanske dyr hvert år, i 2013 var mynten preget med Cheeta, i 2012 med Neshornet og i 2011 med sebraer. Mynten kommer i kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 RWC40 mm3 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99940 mm InkludertB. H. Mayer

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.