AntallPris (NOK)
1 +452,97 (250,- over spot)
Lagerstatus:
Utsolgt for øyeblikket

Gibraltar Silver Royal 1 ozt 2014

Den første premium-bullion mynten fra Gibraltar National Mint med opplag på 8000 mynter. Mynten har en pålydende på hele 15 Pund, sammenliknet med f.eks Britannia fra Royal Mint med kun 2 pund. Det er også den første sølvmynten noensinne som viser Dronning Elizabeth II sitt portrett foran Gibraltar Rock.

Det nye myntverket vet å ta seg betalt, og synes du denne versjonen er dyr så kan vi forsikre deg om versjonene med diamanter, emalje og forgylning - som også finnes, er betraktelig dyrere. Selges med minifrakt til 99,- for opptill 8 mynter i kapsel.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
15 GBP37 mm3.2 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.99937mmGibraltar National Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.